Eponuda.ba

Lego 31088 Bića iz morskih dubinaID: EK000341556

Trenutno nema ponuda za taj proizvod.

LEGO 31088 Bića iz morskih dubina Brand: Lego Kategorija: LEGO Creator Dob: 7+ Broj kockica: 230
Brend:Lego

Lego 31088 Bića iz morskih dubinaID: EK000341556

Opis i karakteristike

LEGO 31088 Bića iz morskih dubina Brand: Lego Kategorija: LEGO Creator Dob: 7+ Broj kockica: 230

Značajke

BrendLego
Lego LEGO 31088 Bića iz morskih dubinaID: EK000341556

Video test / stručna recenzija proizvoda

10:44sep 2023Vrijeme čitanja: 2 min

Lego 31088 video test

Lego Stvorenja iz dubine Tri-u-jedan Creator Set: Pregled

Zdravo i dobrodošli u još jednu fantastičnu epizodu! Ako ste već bili na mom kanalu, znaćete da vam svake nedelje donosim novu recenziju drugačijeg Lego seta. Ako niste ranije bili ovde, dobrodošli! U ovoj sjajnoj epizodi, pogledaćemo Lego Deep Sea Creatures Tri-u-jedan Creator Set.

Šta je u kutiji

Ovaj komplet sadrži 230 delova, namenjen je uzrastu od 7 i više godina i nudi niz različitih modela za pravljenje. Glavni model je ajkula, ali tu su i riba udičarka i hobotnica. Komplet uključuje tri seta instrukcija, po jedno za svaki model, i sve potrebne kese sa komponentama.

Bliži pogled na kutiju

Kutija za set Lego Deep Sea Creatures prikazuje glavni model, ajkulu, zajedno sa škrinjom sa blagom i malim rakom. Na poleđini kutije možete videti bolje slike drugih modela, udičarke, hobotnice i dodatne detalje. Dizajn kutije je privlačan i daje jasnu predstavu o tome šta možete očekivati od kompleta.

Izgradnja i pregled modela

Kada se kutija otvori, naći ćete kese sa komponentama i komplete uputstava. Proces izgradnje je jednostavan i prijatan. Posebno je impresivan model ajkule. Ima telo sa šarkama, pokretna peraja, kao i rep koji se kreće. Ajkula ima čak i zube, pokretnu vilicu i izražajne svilene oči koje sijaju žuto. Nivo detalja i artikulacije u modelu je odličan.

U kompletu je i mali rak sa pokretnim zglavcima i nogama, kao i kovčeg sa blagom ispunjen sjajnim pločama i podvodnim pejzažima. Usta ajkule su otvorena, omogućavajući joj da "pojede" raka. Komplet je kompatibilan sa standardnim Lego minifigurama, što doprinosi igrivosti i mašti. Kvalitet komada je visok, sa čvrstim spojevima i živim bojama.

Više opcija za izgradnju

Pored tri modela navedena u uputstvima, set Lego Deep Sea Creatures nudi mogućnost da se napravi četvrti model, kit. Ovaj dodatni model se može preuzeti sa Lego veb lokacije, pružajući još više opcija za izgradnju.

Zaključak

Lego Deep Sea Creatures Tri-u-jedan Creator Set je fantastičan izbor za Lego entuzijaste. Komplet nudi više opcija za izgradnju, omogućavajući sate kreativne igre. Kvalitet komada i nivo detalja u modelima su impresivni. Bez obzira da li ste ljubitelj ajkula, udičarki, hobotnica ili kitova, ovaj set ima ponešto za svakoga.

Pozitivne strane:

  • Više modela za izgradnju
  • Visokokvalitetni komadi
  • Impresivan nivo detalja

Negativne strane:

  • Ograničena dostupnost modela kita
  • Uputstva mogu biti izazovna za mlađe graditelje
  • Neki mali komadi mogu se lako izgubiti

Primajte posebne ponude

Prijavite se na ePonuda e-novosti za lakšu odluku pri svakoj kupnji.