Eponuda.ba
Moj profil

Gorenje sušilica DNE8B

od 725,00 KM
Kapacitet: 8 kgBroj programa: 16Energetska klasa: BGarancija: 5 godina/e
Brend:Gorenje

Gorenje sušilica DNE8B

Opis i karakteristike

Gorenje sušilica rublja DNE 8 B

Doživite revoluciju u sušenju rublja uz Gorenje DNE 8 B, sušilicu koja ne samo da čuva vašu omiljenu odjeću već štedi vrijeme i energiju. Ova mašina za kondenzaciju je dizajnirana da zadovolji sve vaše potrebe za njegom tkanine, pružajući optimalne rezultate sušenja.

NatureDry Technology

Sušenje odjeće na otvorenom je idealno, ali šta ako nemate vremena? Uz Gorenje DNE 8 B možete bezbedno sušiti i najosjetljivije tkanine zahvaljujući našoj patentiranoj tehnologiji NatureDry. Uz pomoć dodatnog temperaturnog senzora, ova sušilica savršeno imitira prirodno sušenje, osiguravajući da se vaša odjeća ne ošteti.

Brzo se suši uz Gorenje Fast 89

Nemate vremena? Ne brini! Gorenje Dryer Fast 89 omogućava sušenje u rekordnom vremenu od samo 89 minuta. Ovaj program je posebno osmišljen za one koji su uvijek u žurbi, a istovremeno žele da im odjeća bude savršeno suha i spremna za nošenje.

Nježno sušenje za osjetljive tkanine

Održavajte svoje omiljene tkanine osjetljivim uz nisku temperaturu sušenja od 40 °C. Ovaj stručni ciklus sušenja omogućava sigurno sušenje vunenih, osjetljivih i sportskih tkanina, štiteći ih od deformacija i oštećenja.

Jednostavan interfejs za upravljanje

Uključite ga, odaberite program i pritisnite Start! Uz intuitivni dizajn kontrola na dodir, pokretanje sušilice nikada nije bilo lakše. Otkrijte sve opcije i prilagođavanja uz veliki LED ekran.

Optimalna njega za svaku tkaninu

Bez obzira na vrstu tkanine, Gorenje DNE 8 B osigurava najbolji tretman sušenja. Podesite postavke sušenja prema svojim potrebama i svaki put uživajte u savršeno suvom vešu.

Osvježenje vaše odjeće

Osvježavajući program, idealan nakon sportske aktivnosti ili večernjeg izlaska, može ukloniti neugodne mirise za samo 30 minuta. Odjeća će biti gotovo jednako svježa kao da je upravo oprana.

Nema nereda sa programom posteljine

Oslobodite se brige oko zapetljavanja posteljine! Program za posteljinu koristi pametne algoritme za sprječavanje čvorova, osiguravajući da se svaka tkanina ravnomjerno suši.

Planirajte sušenje prema vašim potrebama

Postavite vrijeme početka sušenja prema vašim potrebama. Iskoristite povoljniju struju i budite sigurni da će vaša odjeća biti suha i spremna za odlaganje tačno kada vam odgovara.

Automatsko ispuštanje kondenzata

Zaboravite na neugodnost ručnog pražnjenja posude za kondenzat. Povežite AutoDrain i pustite mašinu da se pobrine za sve!

Tehnologija senzora za efikasnost

Napredna senzorska tehnologija automatski detektuje kada je vaš veš suv i zaustavlja proces sušenja, sprečavajući prekomerno sušenje.

Tehničke karakteristike

Općenito: Kondenzacijska sušara, energetski razred B, kapacitet 8 kg, bijele boje.

Efikasnost: Klasa efikasnosti kondenzacije A, prečnik vrata 350 mm, ugao otvaranja 180°.

Kontrola: LED displej, digitalni indikator odbrojavanja, jednostavan interfejs sa dugmetom za start/pauzu.

Programi: 16 programa uključujući pamuk, sintetiku, delikatesnu odjeću, sportsku odjeću i program za osvježavanje.

Funkcije: Sistem protiv gužvanja, niža temperatura sušenja, odložen početak rada.

Sigurnosni sistemi: Zaštita od brave za djecu.

Dimenzije i težina: širina: 600 mm, visina: 850 mm, dubina: 625 mm, bruto težina: 41,9 kg.

Uz Gorenje DNE 8 B sušilicu rublja, sušenje postaje jednostavno, brzo i efikasno. Pružite svojoj odjeći tretman kakav zaslužuje!

Gorenje sušilica DNE8B
Karakteristike
Kapacitet sušenja
8
Širina (u cm)
60
Visina (u cm)
85
Dubina (u cm)
62
Brend

Novi proizvodi u kategoriji

Primajte posebne ponude

Prijavite se na ePonuda e-novosti za lakšu odluku pri svakoj kupnji.