Eponuda.ba

Bosch Sokovnik Bosch MES4000 VitaJuice 4 1000 W Silver

424,91 KM
Tehnomag
Brend:Bosch

Bosch Sokovnik Bosch MES4000 VitaJuice 4 1000 W Silver

Trenutno najbolja ponuda:

424,91 KMu Tehnomag

Opis i karakteristike

Značajke

BrendBosch
Brzine2
Sokovnik Bosch MES4000 VitaJuice 4 1000 W Silver

Video test / stručna recenzija proizvoda

4:43nov 2023Vrijeme čitanja: 2 min

Bosch mes4000 video test

Pregled Bosch VitaJuicer-a

Danas ću vam pokazati Bosch VitaJuicer-a, vrhunski sokovnik koji će revolucionirati vaše iskustvo ceđenja soka. Sa svojom velikom veličinom i kapacitetom, možete bez napora cediti razno voće i povrće. Hajde da bliže pogledamo njegove karakteristike.

Projektovanje i izgradnja

Bosch VitaJuicer je dizajniran za praktičnost i izdržljivost. Dolazi sa velikim otvorom koji može da primi celo voće ili povrće, čineći proces ceđenja soka brzim i bez muke. Gurač pomaže da se efikasno potiskuju svi proizvodi, a čak i jabuku možete čvrsto držati na mestu dok cedite sok. Čvrsta kvačica osigurava da svi delovi ostanu zajedno, sprečavajući bilo kakve nezgode tokom rada.

Filter i kontejner za pulpu

Sokovnik je opremljen visokokvalitetnim, veoma izdržljivim filterom sa keramičkim noževima. Ovo osigurava da dobijete maksimalnu ekstrakciju soka bez ugrožavanja kvaliteta. Kontejner za pulpu sakuplja svu pulpu iz vašeg voća i povrća i lako se prazni i čisti.

Podešavanja motora i brzine

Sokovnik ima snažan motor koji može da podnese razne proizvode. Ima dve postavke brzine - brzinu jedan za mekše voće i povrće i brzinu dva za tvrđe proizvode. Manja brzina je savršena za vađenje soka iz sastojaka bogatih vodom, dok veća brzina obezbeđuje neophodno mlevenje i napor za čvršće povrće.

Izlaz sokova

Bosch VitaJuicer dolazi u kompletu sa Vita bokalom za sokovnike, koji ima kapacitet od 1,5 litara. Sokovnik je pogodno dizajniran tako da stane preko grla sokovnika, omogućavajući vam da sipate svoj sveže izvađeni sok direktno u njega. Rezultat je penasto i osvežavajuće piće koje je i ukusno i hranljivo.

U akciji

Stavimo Bosch sokovnik na test tako što ćemo napraviti lagani i osvežavajući sok. Koristićemo dve jabuke, šaku jagoda i pola limete.

Nakon što smo pripremili sastojke tako što smo očistili jabuke, odstranili peteljke i ogulili limetu, spremni smo za sok.

Sa uključenim sokovnikom, počećemo sa dodavanjem sastojaka. Sokovnik bez napora izvlači sok, što rezultira divnim penastim i osvežavajućim sokom od jabuke i limete.

Sok ima fantastičan ukus i odličan je način da uključite voće i povrće u svoju svakodnevnu ishranu. Uz Bosch VitaJuicer, možete uživati u domaćem soku koji je i hranljiv i ukusan.

Pozitivne strane:

  • Velika veličina i kapacitet
  • Izdržljiva konstrukcija
  • Efikasna ekstrakcija soka
  • Dve postavke brzine za svestranost
  • Pogodan izlaz soka 

Negativne strane:

  • Može biti malo bučno tokom rada
  • Čišćenje filtera može biti dugotrajno
  • Potrebno je malo truda za ceđenje tvrđih proizvoda

Ako tražite vrhunski sokovnik, Bosch VitaJuicer je savršen izbor. Efikasan je, izdržljiv i daje ukusne, hranljive sokove. 

Novi proizvodi u kategoriji

Primajte posebne ponude

Prijavite se na ePonuda e-novosti za lakšu odluku pri svakoj kupnji.