Eponuda.ba

Bosch rucni mikser MFQ36400S

79,00 KM
Domod
Brend:Bosch

Bosch rucni mikser MFQ36400S

Trenutno najbolja ponuda:

79,00 KMu Domod

Opis i karakteristike

Značajke

BrendBosch
Broj brzina5
Snaga (u W)450
Tip mikseraRučni mikseri
Bosch rucni mikser MFQ36400S

Video test / stručna recenzija proizvoda

17:24nov 2023Vrijeme čitanja: 2 min

Bosch mfq36400s video test

Pregled proizvoda: ručni mikser

Danas ćemo raspakovati i pregledati ručni mikser koji smo nedavno kupili na internetu. Uspeli smo da nabavimo ovaj ručni mikser po odličnoj ceni i uzbuđeni smo da vidimo kako radi. Dakle, hajde da zaronimo direktno u proces raspakivanja i istražimo karakteristike ovog miksera.

Raspakivanje i karakteristike

Ručni mikser dolazi u žutoj kutiji koja sadrži sve potrebne komponente. Unutar kutije našli smo poklopac za mernu čašu, mikser, dve turbo metlice, dve stabilne kuke za gnječenje i mernu čašu. Poklopac služi za pravljenje soka, a kuke i metlice služe za mešenje testa.

Ovaj ručni mikser je opremljen promenljivim podešavanjima brzine i ima dvostruke funkcije. Ima dizajn mekan na dodir, što ga čini udobnim za držanje i upotrebu. Mikser se takođe lako pere, što doprinosi faktoru pogodnosti.

Sa izlaznom snagom od 450 vati, ovaj ručni mikser je super tih, što ga čini savršenim za svaku kuhinju. Takođe ne sadrži BPA, što osigurava bezbednost hrane sa kojom dolazi u kontakt. Proizvod dolazi sa raznim receptima koje možete isprobati, dodajući svestranost svom kuvanju.

Upotreba i performanse

Da biste sastavili mikser, jednostavno morate da locirate oznake indikacija i pritisnete ih na svoje mesto. Ručni mikser ima pet opcija za kontrolu brzine, sa maksimalnom brzinom označenom emuliranim logotipom. Ugrađeni jezičak pomaže u zaključavanju i otključavanju porta za mikser, dodajući stabilnost tokom upotrebe.

Ručni mikser smo testirali tako što smo pripremili smuti od jagoda. Sa opcijama upravljanja lakim za korišćenje, mogli smo da prilagodimo brzinu bez napora. Mikser je dao glatke i kremaste rezultate, savršeno mešajući jagode i mleko. Čišćenje miksera je takođe bilo lako, jer se nastavci lako odvajaju.

Pozitivne strane

  • Promenljiva podešavanja brzine
  • Izdržljiv i jednostavan za upotrebu
  • Udoban dizajn mekanog na dodir
  • Lako se čisti
  • Tiha operacija

Negativne strane

  • Neklizajuća funkcija bi se mogla poboljšati
  • Poklopac merne čaše nije baš siguran
  • Uputstva mogu biti detaljnija

U zaključku, ručni mikser koji smo pregledali je odličan kuhinjski alat i za početnike i za profesionalce. Njegova jednostavnost upotrebe, svestranost i performanse čine ga odličnim dodatkom svakom domu. Iako ima nekoliko manjih nedostataka, ukupno iskustvo i rezultati su bili impresivni. Toplo preporučujemo ovaj ručni mikser za sve vaše potrebe za mešanjem i mućenjem.

Novi proizvodi u kategoriji

Primajte posebne ponude

Prijavite se na ePonuda e-novosti za lakšu odluku pri svakoj kupnji.