Eponuda.ba

Bosch indukcijska ploca PUE611BB5E serie 4

Trenutno nema ponuda za taj proizvod.

Bosch PUE611BB5E ploča Tip ploče: Indukcijska Dimenzije(VxŠxD): 5,1 x 59,2 x 52,2 cm
Brend:Bosch

Bosch indukcijska ploca PUE611BB5E serie 4

Opis i karakteristike

Bosch PUE611BB5E ploča Tip ploče: Indukcijska Dimenzije(VxŠxD): 5,1 x 59,2 x 52,2 cm

Značajke

BrendBosch
Dubina (u cm)52.2
Energetski razredA
Način rukovanjaElektronsko (na dodir)
Širina (u cm)59.2
Tip pločeIndukciona
Vrsta pločeNezavisna
Bosch indukcijska ploca PUE611BB5E serie 4

Video test / stručna recenzija proizvoda

1:23nov 2023Vrijeme čitanja: 3 min

Bosch PUE611BB5E ugradna ploča video test

Indukciona ploča za kuvanje Bosch serije 4 od 60 centimetara: brzina i efikasnost

Indukciona ploča za kuvanje Bosch serije 4 od 60 centimetara menja igru kada je u pitanju kuvanje kod kuće. Sa svojom naprednom indukcionom tehnologijom, ova ploča za kuvanje podiže brzinu i efikasnost kuvanja na potpuno novi nivo. Umesto zagrevanja same ploče za kuvanje, ona generiše toplotu direktno u vašu posudu, što rezultira smanjenom potrošnjom energije, sigurnijim okruženjem za kuvanje i bržim vremenom zagrevanja.

Indukciona tehnologija: brže vreme kuvanja

Jedna od istaknutih karakteristika ove Bosch indukcione ploče za kuvanje je njena sposobnost da dva litra vode proključa dvostruko brže od staklokeramičke ploče za kuvanje. To znači da će vaši obroci biti gotovi ranije, štedeći vam dragoceno vreme u kuhinji. Bez obzira da li kuvate testeninu ili pečete biftek, ova ploča za kuvanje daje toplotu koja vam je potrebna neverovatnom brzinom.

Precizna kontrola kuvanja: elegantna i prilagođena korisniku

Elegantna kontrolna tabla za izbor dodirom koja se nalazi na prednjoj strani jedinice omogućava vam da precizno kontrolišete kuvanje. Samo jednim brzim dodirom prsta, lako možete da izaberete nivo snage koji vam je potreban za željenu zonu za kuvanje. Pored toga, dostupna je funkcija povećanja snage da dodatno ubrza kuvanje.

Pogodan tajmer i sigurnosne funkcije

Tajmer sa funkcijom isključivanja je odličan dodatak ovoj Bosch indukcionoj ploči za kuvanje. Ne samo da vam omogućava da pratite vreme kuvanja, već i praktično isključuje dodeljenu zonu za kuvanje nakon isteka podešenog vremena. Ovo osigurava da nikada ne prekuvate hranu i pruža dodatni nivo sigurnosti u kuhinji.

Zadivljujući stil i lako održavanje

Visokootporna staklena površina od crne keramike bez okvira ove ploče za kuvanje čini zadivljujući stil u svakoj kuhinji. Njegov elegantan i moderan dizajn dodaje dašak elegancije vašem prostoru za kuvanje. Pored toga, glatka površina ploče za kuvanje je neverovatno laka za održavanje i čistoću. Možete se oprostiti od dosadnog ribanja i pozdraviti se sa više vremena uživajući u ukusnim obrocima.

Prednosti:

  • Napredna indukciona tehnologija za brže kuvanje
  • Precizna kontrolna tabla za lako i precizno kuvanje
  • Funkcija povećanja snage za brzo zagrevanje
  • Pogodan tajmer sa funkcijom isključivanja
  • Elegantan dizajn i lako održavanje

Mane:

  • Možda će biti potrebno posebno posuđe kompatibilno sa indukcionom tehnologijom
  • Veća početna investicija u poređenju sa tradicionalnim pločama za kuvanje
  • Za pravilno funkcionisanje je potrebno posebno električno kolo

U zaključku, indukciona ploča za kuvanje Bosch serije 4 od 60 centimetara nudi niz impresivnih karakteristika koje će poboljšati vaše iskustvo kuvanja kod kuće. Njegova napredna indukciona tehnologija, precizna kontrolna tabla, pogodan tajmer i moderan dizajn čine ga izuzetnim izborom za svaku kuhinju. Iako može zahtevati neka podešavanja, kao što je korišćenje pravog posuđa i obezbeđivanje pravilnog električnog podešavanja, prednosti su daleko veće od manjih neprijatnosti. Sa ovom Bosch indukcionom pločom za kuvanje, možete da uživate u kraćem vremenu kuvanja, sigurnijim uslovima kuvanja i zapanjujućim rezultatima. Nadogradite svoju kuhinju danas i doživite vrhunsku brzinu i efikasnost kuvanja.

Novi proizvodi u kategoriji

Primajte posebne ponude

Prijavite se na ePonuda e-novosti za lakšu odluku pri svakoj kupnji.